Nieuwbouw & Renovatie

Dus u bent aan het bouwen of renoveren? Hier komt steeds zeer veel bij kijken. Elektriciteit is voor vele mensen een hekelpunt bij de renovatie. Het is dan ook zeer belangrijk dat elektriciteit op de juiste manier wordt gelegd, zodat je zeer lang van kan genieten zonder enig probleem.

Wilt u dit op een professionele manier laten doen? Dan bent u bij AE-Tech aan het juiste adres, u kan bij ons terecht voor een volledige installatie in nieuwbouw, renovatiewoningen en zelfs bij appartementen en kleine industriële bouwwerken! Wij werken steeds met kwalitatieve materialen van vele bekende merken zoals Niko, Btcino, Legrand, Fermax, Vynckier, BPT en Merlyn Gerand.

Ook is het handig voor jou om samen met je elektriciteitsplan een verlichtingsplan te laten opstellen, door onze samenwerking gaat u hier niet mee wachten tot na de ruwbouwwerken. Zo zijn je keuzemogelijkheden voor verlichting veel groter.

Een lichtplan is ook de perfecte manier om meteen energiebesparend na te denken, en dit toch samen te laten gaan met een leuke en gezellige verlichting. Door onze uitstekende vakkennis, weten wij precies welke lampen je best waar kan plaatsen, zo kan je dus met minder energie zelfs een betere verlichting creëren door ons advies op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en prijsoffertes.